Prethodni članak
Sljedeći članak

Mali svetokriški kreativci sve nas oduševili, pogledajte njihove ribice u akvariju, moru...

Predsjednica DND-a Nevenka Sinković i voditeljica Ivana Kmetić pozdravile su djecu, nabrojile što su sve radili u pet radionica KRE-ART, poželjele im ugodno i veselo ljeto i do viđenja u nekoj novoj radionici DND-a! A što su radili morate pogledati!


Pogledajte ove radove malih kreativaca DND-a Sveti Križ Začretje! Tema radionice bila je Ribice u akvariju, u moru, u maštii… tempera i kolaž, a poticaj Henry Matisse i njegove ribica u akvariju . ‘Naši mali umjetnici prekrasno su odradili zadatak u hladovini parka kod škole. Nakon sat i pol radove su završili i oni najmlađi. Tako je dvadesetak djece na našoj zadnjoj srpanjskoj radionici dokazalo da je istinita misao H. Matisse ‘Čovjek mora svijet gledati očima djeteta. Stvoriti znači izraziti ono što je u vama’, kažu u svetokriškom DND-u.

Predsjednica DND-a Nevenka Sinković i voditeljica Ivana Kmetić pozdravile su djecu, nabrojile što su sve radili u pet radionica KRE-ART, poželjele im ugodno i veselo ljeto i do viđenja u nekoj novoj radionici DND-a! A što su radili morate pogledati! Ovo je bila zadnja od planiranih radionica u srpnju. 'Baš su bile super! od toga da smo učili vezati čvorove i mašne, nove vještine, naučili okretati poi pa sve do ovih prekrasnih ribica, oduševljena su djeca, a DND im je osigurao sav materijal, voditeljicu i sladoled, voće ili sok.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook