Prethodni članak
Sljedeći članak

Ljeto u Krapini ovog vikenda donosi pregršt zanimljivih događanja

Ljeto u Krapini jedna je od najprepoznatljivijih manifestacija zagorske regije, naglasio je gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović


Tradicionalna manifestacija 'Ljeto u Krapini' ove godine donosi pregršt zanimljivih sadržaja za Krapinčane i njihove goste. Kao i svake godine, manifestacija donosi Noć krapinskog pračovjeka.

Tu je i besplatni koncert Marka Škugora, kao i izložbe, programi za najmlađe i roštiljada. -  Nedjelja donosi još bogatiji program koji počinje u 17 sati u Muzeju krapinskih neandertalaca gdje će se održati Europski dani arheologije uz besplatan ulazak u muzej i stručno vodstvo svaki puni sat - najavila je direktorica Turističke zajednice grada Krapine, Nedjeljka Vodolšak te dodala kako će se održati i brojne radionice za djecu te modna revija dok će centralni dio događanja biti roštiljada u kojoj će se 17 grupa natjecati u pripremi najboljeg roštilja.

Ljeto u Krapini jedna je od najprepoznatljivijih manifestacija zagorske regije, naglasio je gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović. - Trudimo se kroz sve dane manifestacije ponuditi našim Krapinčanima, ali i svi gostima što više događanja, a među kojima svatko može pronaći nešto za sebe. Grad smo koji veliku pažnju posvećuje najmlađima te uvijek razmišljamo o tome da ponudimo one sadržaje u kojima će jednako uživati i djeca i roditelji - kazao je gradonačelnik Gregurović te pozvao sve da dođu u središte Krapinsko - zagorske županije i uživaju u pripremljenom programu.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook