Prethodni članak
Sljedeći članak

Kreće redoviti program Kina u Mariji Bistrici! U subotu pogledajte romantičnu komediju "Karta za raj"


Nakon 27 godina pauze u subotu kreće redovni program kina u Mariji Bistrici. Za sada najavljeno je prikazivanje filmova svake subote. Kino je opremljeno najsuvremenijom video i audio opremom, pa se može uživati u odličnoj slici i savršenom dolby surround zvuku. Za ugodan osjećaj zaslužna su i vrlo ugodna anatomska sjedala kao i klimatizacija i podno grijanje. Prvi na repertoaru povodom Valentinova bit će film "Karta za raj" u subotu 11. veljače u 19:30 sati. Riječ je o romantičnoj komediji, u kojoj glavne uloga igraju dobitnici Oscara, Julia Roberts i George Clooney.

Odlični prijatelji u stvarnom životu, ponajveće holivudske zvijezde i dobitnici Oscara, Julia Roberts i George Clooney u filmu Karta za raj (Ticket to Paradise) glume – najveće neprijatelje. Oni su bivši supružnici Georgia i David, koji ne mogu podnijeti ni da su u istoj vremenskoj zoni, no sve svoje netrpeljivosti moraju staviti sa strane kako bi spriječili svoju zaljubljenu kćer Lily (Kaitlyn Dever) da napravi istu grešku koju su oni napravili – premlada uđe u brak. Zato odlaze na Bali, rajski otok na kojem je njihova kći pronašla ljubav, spremni dokazati da kroz život treba ići vođen razumom, a ne osjećajima. Ipak, njihove stalne trzavice polagano otvaraju stare strasti…

Cijena karte je 4 eura, a karte se mogu kupiti u predvorju dvorane dva sata prije projekcije. Inače, raspored prikazivanja filmova bit će objavljen na Instagram i Facebook stranici kina.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook