Prethodni članak
Sljedeći članak

Krapinski umirovljenici proslavili Valentinovo


Netko je lijepo rekao: Oni koji donose svjetlost u tuđe živote, nikad ne hodaju u mraku. Upravo to se obistinilo na primjeru onoga što je vodstvo Udruge umirovljenika Krapina učinilo za svoje članove. Naime,svetom Valentinu na čast, realizirano je još jedno druženje. Sve je bilo, kako propisi nalažu, uz primjenu epidemioloških mjera.

Kako su se sv. Valentinu na ljubav zagovarali budući bračni parovi, koje je potajno vjenčao, tako su se njemu zahvalili svi oni kojima ova vrsta druženja predstavlja nenadomjestiv način brzo-prolaznog života.

Na kraju druženja,  nije se žalilo da je ono završilo, već se  radovalo zato da se ono dogodilo. Uostalom, kako su mnogi rekli: Kaj češ ljepše od toga nek se podružiti, predajući svoju ljubav drugima postajete veći, ljepši i mlađi.

Druženje je završilo uz novu odluka: vidimo se točno za mjesec dana, opet ćemo na istom mjestu i u isto vrijeme slaviti ljubav – u čast žena na njihov Dan. Nadamo se da će još biti vijesti koje govore o proslavama dana zaštitnika zaljubljenih. Penzioneri ne bi komentirali sve one koji su pronašli tisuću opravdanja da proteklo nedjeljno poslijepodne provedu sami, a ne družeći se.

 

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook