Prethodni članak
Sljedeći članak

Kino Krapina ove subote ima program za male i velike; ne propustite omiljeni film i dječju predstavu


Ove subote, 19. studenoga, Kino Krapina organizira događanja za male i velike. Kazališna predstava za djecu 'Puffi u šumi' na rasporedu je u 18 sati.

Predstava je mali mjuzikl za djecu, a govori o smiješnom psiću Puffiju koji se izgubio u šumi, traži svoju vlasnicu -Djevojčicu, a i ona traži njega…..Puffi putem u šumi nailazi na zgode i nezgode i upoznaje razne životinje, Zeca, Vepra i Vuka koji će mu pomoći pronaći Djevojčicu i pomoći će mu pronaći put kući iz šume uz razne zgode i nezgode praćene plesom i pjesmom u rap stilu.  

Ako ste voljeli Ježevu kućicu, sigurno će vam se i ova predstava jako svidjeti jer će vas podsjetiti upravo na omiljenu priču svih generacija „Ježevu kućicu“. Originalni tekst, sjajni glumci i kostimi, razlog su više zašto ovu predstavu vrijedi pogledati.

Ulaznice po cijeni od 30,00 kuna se mogu kupiti na https://www.ulaznice.hr/web/event-browse/69/908 , na blagajni dvorane od utorka do petka od 13-17 sati i sat vremena prije početka kazališne predstave.

Nakon dječjeg programa, u 20 sati slijedi projekcija filma 'Nosila je rubac črleni'. Komedija Gorana Dukića svoju je svjetsku premijeru imala na Pulskom filmskom festivalu 17. srpnja, gdje je osvojila nagradu publike, a srca publike osvojila je u kino dvoranama diljem Hrvatske, stoga ukoliko još niste, svakako vrijedi pogledati ovu domaću komediju na kajkavskom.

Ulaznice po cijeni od 27,00 kuna mogu se kupiti na www.ulaznice.hr, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13-17 sati i sat vremena prije početka projekcije.

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook