Prethodni članak
Sljedeći članak

Idućeg petka u Krapini pjeva Dino Miklaužić s gostima iznenađenja

  • Dino Miklaužić

    Foto: Screenshoot RTL


U Festivalskoj dvorani u Krapini će u petak, 23. veljače 2024. godine, u 20 sati biti održan veliki koncert zagorskog superstara Dine Miklaužića na kojem će nastupiti zajedno s gostima iznenađenja.

Koncert organizira Krapinsko-zagorska županija uz potporu Pučkog otvorenog učilišta Krapina, a njegovo je održavanje najavljeno već u prosincu nakon prijma kojeg je za zagorskog superstara održao župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar. Ulaz na koncert je slobodan. Ulaznice se mogu preuzeti na blagajni Pučkog otvorenog učilišta u Krapini u Festivalskoj dvorani u Krapini radnim danom od 13 do 17 sati ili neposredno prije tamošnjih kino projekcija. Jedna osoba može preuzeti najviše 3 ulaznice.

Dino Miklaužić je mladi hrvatski pjevač iz Huma na Sutli. Prošle je godine oduševio svojim izvedbama u pjevačkom natjecanju Superstar gdje je u velikoj konkurenciji iz čitave Hrvatske i susjednih zemalja završio na drugom mjestu. Dino je trenutno učenik Srednje škole Krapina, a u javnosti je postao poznat već 2016. godine pobjedom u dječjem glazbenom showu Zvjezdice.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook