Prethodni članak
Sljedeći članak

Film mjeseca u Zaboku. Pogledajte trailer


Ove srijede u Zaboku možete pogledati sjajan film.

Film  mjeseca Joan Baez: Ja sam glasna

Karen O'Connor, Miri Navasky, Maeve O'Boyle, SAD 2023. 113'

SRIJEDA, 19.6. u 21:00 -  POLANOVIĆ, Zabok

Lipanj se zaključuje filmom Joan Baez: Ja sam glasna koji donosi intiman prikaz karijere slavne glazbenice i aktivistice.

Očaravajuće filmsko svjedočanstvo o Joan Baez na programu je 19. lipnja od 21 sat u prekrasnom ambijentu dvorišta pored Polanovića.

Joan Baez: Ja sam glasna neobičan je intiman psihološki portret legendarne folk pjevačice i aktivistice Joan Baez. Ni konvencionalno biografski ni tradicionalno koncertni, ovaj impresivni dokumentarni film pomiče se naprijed-natrag kroz vrijeme dok prati Joan na njezinoj posljednjoj turneji i zaranja u njezinu izvanrednu arhivu, uključujući novootkrivene kućne filmove, dnevnike, umjetnička djela, terapeutske vrpce i audio snimke.

Tijekom filma, Baez na nevjerojatan način otkriva svoj život na pozornici i izvan nje - od svojih cjeloživotnih emocionalnih borbi do borbi za građanska prava s Martinom Lutherom Kingom i srceparajuće romanse s mladim Bobom Dylanom. Zajedljivo iskren pogled na živuću legendu, ovaj film je uvjerljivo i duboko osobno istraživanje ikonične umjetnice koja nikada nije ispričala punu istinu o svom životu, do sada.

Ulaz slobodan

*u slučaju lošeg vremena projekcija će se održati u Zelenoj dvorani. 

Program je podržan od Hrvatskog audiovizualnog centra i  Zaklade ''Kultura nova''

Pogledajte i TRAILER 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook