Prethodni članak
Sljedeći članak

Dođite u Punkt i pripremite se na DIREKT U GLAVU, komediju za krepat!


Punkt Beer House restoran u veliku dvoranu na katu donosi hit predstavu B GLAD produkcije „Direkt u glavu“. Poznati glumci Borko Perić i Filip Detelić garantiraju ludi provod i brdo smijeha. Izbornu srijedu od 20 sati rezervirajte za veliku dozu smijeha. Ulaznice su dostupne na šanku restorana ili putem sustava entrio.hr - https://www.entrio.hr/event/gfuk-u-punktu-predstava-direkt-u-glavu-17798

Punkt Beer House jedini je privatni objekt koji već tradicionalno u Zagorju dovodi smijeh i veselje putem najvećeg proljetnog glumačkog festivala GFUK. Stolice su posložene kao u kazalištu i nisu numerirane.

Što da sa svojim životom, odnosno smrću, napravi mrtvi glumac koji se našao pred kazališnom publikom i nekim sumnjivim tipom koji samo postavlja provokativna pitanja, a ne nudi nikakve odgovore? DIREKT U GLAVU je crna komedija te novi hit u kojem iskusni glumci Borko Perić i Filip Detelić doslovno ostavljaju dušu na pozornici te preispituje sve živo i mrtvo, uz salve smijeha i jedinstveno iskustvo za gledatelje. A koja ih je to tragikomična situacija dovela na daske koje ovog puta život ne znače. Kombinaciju klasične kazališne komedije i interaktivnog showa pred gledatelje donose poznati tekstopisac Igor Weidlich i hitovima dokazana B GLAD Produkcija.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook