Prethodni članak
Sljedeći članak

Danas počinje nova manifestacija u Oroslavju. Traje više od mjesec dana


Od sredine ožujka pa do kraja travnja u Oroslavju se održava nova manifestacija, 'Proljeće u Oroslavju'. Bit će tu predstave za velike i male, ali i dani humora uz stand up komediju.

-Imamo predivnu dvoranu u Domu kulture i cilj nam je da ju koristimo čim više. Nova je manifestacija osmišljena upravo radi toga, ali i kako bismo ponudili Oroslavčanima da ne da ne moraju nigdje ići da bi se kulturno izdizali, zabavili, uživali u predstavama. Pozivam sve da maksimalno posjete događanja koja smo pripremili – kaže gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić.

Prvi na rasporedu su 'Marginalci' 17. ožujka, što je već rasprodano, a 19. ožujka u Oroslavje dolazi predstava 'Direkt u glavu', koja je 6. ožujka tek imala svoju premijeru, a samo desetak dana kasnije imat će i premijeru u Zagorju.

Predstava za djecu 'Ne može' igrat će 25. ožujka, a kraj ožujka, odnosno 31. ožujka, donosi Dane humora u Gradskoj knjižnici Oroslavje. Stand up na rasporedu je 1. travnja, a manifestacija završava 23. travnja predstavom 'Gruntovčani'.

Ulaznice možete kupiti u Gradskoj knjižnici Oroslavje.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook