Prethodni članak
Sljedeći članak

BAJKERI 'MEKA SRCA': Članovi Moto kluba 'Wild Riders – Goldtown' donirali 200 kg hrane za životinje Skloništu 'Luč Zagorja'

'Gajimo posebne osjećaje prema napuštenim životinjama te pomažemo u okvirima svojih mogućnosti'


Moto klub 'Wild Riders – Goldtown' Hrvatsko zagorje osnovan je 2005. godine s ciljem okupljanja ljubitelja motocikala te zajedničkim druženjem i provođenjem raznih aktivnosti. Sve Udruge imaju svoje Statute, dok moto klub pored Statuta ima i svoja bajkerska načela i bajkerski kodeks koji je imperativ u smislu ispunjenja lojalnosti, časti i respekta. - Odnos među moto klubovima mora biti prijateljski i korektan, ali se mora zaslužiti respekt, kako članovi jedni prema drugima, tako i u vanjskom svijetu, kako u bajkerskom, tako i građanskom. Respekt kao duhovno poštovanje mora se zaslužiti i dati – kaže predsjednik Moto – kluba Željko Špehar.

Moto klub je neprofitnog karaktera te se isključivo financira temeljem javnih natječaja za projekte, donacija građana i poduzeća te dobrovoljnim prilozima članova kluba. Djeluje na području grada Zlatara, Krapinsko - zagorske županije, ali i šire. - Rad moto kluba odnosi se na zajedničke vožnje motociklima i druženje, posjete drugim moto klubovima, vožnje turističkih i kulturnih sadržaja, organizaciju i provođenjem humanitarnih akcija, s naglaskom na pomoć bolesnoj djeci, invalidima, dječjim vrtićima, školama... Rad moto kluba ima svoju simboliku i poruku kojom članovi žele istaći pozitivnim primjerom da su bajkeri obiteljski ljudi, da im se može vjerovati, da imaju nultu stopu tolerancije prema nasilju, te svojim pozitivnim djelovanjem žele preventivno suzbiti negativne predrasude javnosti naspram te populacije. Također želimo predočiti da je vožnja motociklima ispušni ventil od svakodnevnog stresa, te da posjedujemo i druge kvalitete samim time što su bajkeri obični ljudi, ali sa zadaćom više – kaže Špehar. I prošle subote, moto klub je proveo hvalevrijednu humanitarnu akciju, ovoga puta za nečije buduće najbolje prijatelje – napuštene pse. Tako su Wild Ridersi donirali oko 200 kg hrane za štićenike Skloništa za nezbrinute životinje 'Luč Zagorja' u Selnici. – Ovom akcijom želimo pokazati da gajimo posebne osjećaje prema napuštenim životinjama te pomažemo u okvirima svojih mogućnosti – rekao nam je Željko Špehar.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani u smjeru Lipovca (130.+500 km). Promet se preusmjerava obilaznim pravcima. Molimo korisnike za poštivanje prometnih znakova. Molimo korisni...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program