Prethodni članak
Sljedeći članak

„30 dana do Božića“ – izložba koju vrijedi doživjeti!


U Općinskoj knjižnici Stubičke Toplice otvorena je druga samostalna izložba Mirele Bačani Đunđek pod nazivom „30 dana do Božića“. Otvorenje su uveličali članovi Zbora Kraljevec na Sutli prekrasnim prigodnim pjesmama. 

Uvodnu riječ o autorici dala je ravnateljica knjižnice Silvija Drempetić, a izložbu je otvorio načelnik Općine Stubičkih Toplica Josip Beljak.

Izložbu „30 dana do Božića“ autorica je predstavila serijom slika zimske tematike u akrilnoj tehnici, s motivima snježnih ulica, kućica u snijegu, snježnih šuma i snjegovića. Na izložbi su predstavljeni i unikatni aranžmani i vjenčići napravljeni od prirodnih materijala s ručno izrađenim vilenjacima, djedicama i snjegovićima uz dodatak suhog cvijeća, mahovine, češera i grančica bora.

Sav repromaterijal za aranžmane i ukrase, Mirela je zajedno sa suprugom Željkom, brižno prikupljala tijekom cijele godine te ga sušila i pripremala u njihovoj radioni.

U sklopu izložbe, u utorak, 28. studenog održat će se prigodna radionica izrade božićnog vilenjaka od prirodnih materijala. Sav repromaterijal potreban za izradu je osigurao bračni par Đunđek, a mjesta na radionici su zbog velike zainteresiranosti već popunjena.  

Svi posjetitelji izložbe „30 dana do Božića“ u Općinskoj knižnici Stubičke Toplice moći će ovjekovječiti svoj posjet izložbi fotografijom u Photobooth okviru za fotografiranje ukrašenom unikatnim kuglicama za bor, a koje su ručno oslikane decoupage tehnikom.

Požurite i ne propustite posjetiti ovu prekrasnu izložbu koja će trajati još tjedan dana, a ukoliko vam se neki od aranžmana i ukrasa svidi, moći ćete ih u dogovoru s autoricom rezervirati.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook