Prethodni članak
Sljedeći članak

Zračnom puškom gađao susjedova psa, pa slučajno ranio prolaznicu


Uhićen je muškarac koji je hicem iz zračne puške gađao susjedova psa pa slučajno ranio prolaznicu, piše Danica.hr.

“Policijski službenici uhitili su 63-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom na području Slunja.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 20. studenog iz neprijavljene zračne puške iz svog dvorišta u namjeri zastrašivanja susjedovog psa ispalio dijabolu koja je slučajno pogodila u bradu 58-godišnju ženu u blizini i lakše ju ozlijedila.

Obavljene su i pretrage doma i drugih prostorijate automobila u vlasništvu osumnjičenog, a kojom prilikom je pronađena jedna prepravljena vojnička puška, jedna zračna puška i jedna poluautomatska puška.

Protiv njega bit će podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom te optužni prijedlog zbog posjedovanja neprijavljenih zračnih pušaka.

U odnosu na ostale puške pronađene prilikom pretraga slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, odnosno vještačenje oružja”, rekli su u karlovačkoj Policijskoj upravi, piše Danica.hr.

 

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook