Prethodni članak
Sljedeći članak

Ženu ubila struja dok se tuširala

Došlo je do proboja struje na instalaciju tuša...


Sudski vještak je jučer u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar proveo obdukciju tog mrtvog tijela te utvrdio da je uzrok smrti 62-godišnjakinje zatajenje rada srca uslijed strujnog udara, objavila je policija.

"Policijska uprava vukovarsko-srijemska je 26. svibnja 2022. godine dovršila očevid u Andrijaševcima, u predjelu Šurakovac, jer smo 25. svibnja dobili dojavu da je na vikendici tog predjela 62-godišnjakinju usmrtila struja.

S obzirom na sve okolnosti tog događaja, sudski vještak je 26. svibnja u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar proveo obdukciju tog mrtvog tijela, te je utvrdio da je uzrok smrti 62-godišnjakinje zatajenje rada srca uslijed strujnog udara.

Kriminalističkim istraživanjem smo utvrdili da je smrtno stradala u srijedu 25. svibnja 2022. godine oko 15 sati na toj vikendici koristeći elemente tuša te je pritom došlo do proboja struje na instalaciju tuša, te strujnog udara na njeno tijelo, što je za nju bilo smrtonosno.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće o tom događaju", stoji u priopćenju.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook