Prethodni članak
Sljedeći članak

Žena pronađena mrtva u crkvi: Bila je odjevena poput vampira


22-godišnja Francuskinja čije je krvavo tijelo pronađeno u napuštenoj crkvi u sjevernoj talijanskoj dolini Aosta tijekom vikenda tražila je ukletu kuću za koju se vjerovala da ima duhove, priopćila je tamošnja policija za CNN, piše Dnevnik.hr.

Žena je ispričala članovima obitelji o svojim planovima prije nego je napustila selo u blizini Lyona u kojem je živjela. Policija vjeruje da je žrtva možda pokušala izvesti TikTok izazov, dodajući da bi njezina smrt mogla biti povezana s natjecanjem u lovu na duhove koje se igra u Francuskoj putem društvenih medija.

Druge su teorije da se radilo o nagovorenom ubojstvu ili žrtvovanju. Policija još uvijek traga za mladićem koji je viđen s njom. Postoje i druga dva slučaja nestalih osoba na tom području za koje policija kaže da bi mogla biti povezana.

Prema glasnogovornici, žrtva i njen prijatelj viđeni su na tom području odjeveni poput vampira.

Svjedok s kojim je razgovarala policija kaže da je mlada žena bila blijeda i mršava. Svjedokinja je policijskim istražiteljima rekla da je izgledala kao hodajući leš.

Mrtva žena, čije ime nije objavljeno, bila je izbodena, kako istražitelji kažu, nožem i iskrvarila je na smrt, a upucana je i s dva hica iz vatrenog oružja u vrat i jedan u trbuh za koje policija kaže da su možda naneseni nakon što je umrla.

Policija kaže da je blizu njezina tijela pronašla paket ružičastih marshmallowa i neke namirnice kupljene u lokalnoj trgovini. Žena nije imala dokumente ni mobitel kada je lokalni stanovnik otkrio njezino tijelo u raspadanju, kaže policija.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook