Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorska policija krenula u veliku akciju. Objavili i apel građanima


Nakon što su proteklih dana imali previše 'bliskih susreta' s alkoholiziranim vozačima, PU krapinsko - zagorska krenula je u novu akciju te odaslala javni apel građanima.

"Apeliramo na sve vozače da nakon konzumacije alkoholnih pića ne upravljaju vozilima u prometu jer alkohol negativno utječe na vozačke sposobnosti, čime se uvelike povećava mogućnost događanja prometnih nesreća i stradavanja osoba.

Apeliramo na sve sudionike u prometu; ne precjenjujte svoje iskustvo, prevelikim pouzdavanjem u svoje vozačke sposobnosti i mogućnosti svog vozila, tragedija se može desiti u trenu i obilježiti vas ili nekog drugog za cijeli život, poštujte ograničenja brzine kretanja vozila, brzinu kretanja vozila prilagodite stanju i uvjetima na cesti, poštujte i pridržavajte se svih prometnih propisa kako biste zaštitili sebe i sve druge sudionike u prometu", upozoravaju u svom priopćenju.

Kako su naveli u svojoj objavi, PU krapinsko - zagorska danas je krenula u novu veliku akciju.

"Policija će tijekom predstojećeg vikenda pojačano intenzivirati nadzor; brzine kretanja vozila, upravljanje vozilima pod utjecajem alkohola i/ili droga, korištenje sigurnosnog pojasa tijekom vožnje, korištenje mobitela i nadzor ostalih prometnih prekršaja.", priopćili su iz PU krapinsko - zagorske.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook