Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec upiknuo ljubavnika svoje žene; ''Pao mi je mrak na oči''


Ljubomorni Vilko iz Zagorja džepnim je nožem teško ranio Kikija kojeg je optužio da je ljubavnik njegove supruge, piše Danica.hr.

Osuđen je uvjetno na osam mjeseci zatvora, a Kikiju mora platiti i više od 20.000 kuna odštete, presudio je Općinski sud u Zlataru. Presuda je u međuvremenu postala pravomoćna.

Vilko je u ožujku oko 17 sati došao do Kikijeve obiteljske kuće „gdje ga je prilikom naguravanja i verbalnog sukoba džepnim nožićem piknuo zadavši mu ubodnu ranu u predjelu stražnje lijeve strane prsišta s izljevom krvi u prsištu“.

Ustanovljeno je kako ga je teško ranio sklopivim džepnim nožićem dužine oštrice sedam centimetara. No, Vilko je na sudu upozorio kako je Kiki za to sam kriv pa nema pravo na naknadu štete.

 „On je zavodio moju suprugu, slao joj poruke i zvao je telefonom. Tog dana sa ženom sam došao do njegove kuće radi razgovora i tad je došlo do verbalnog sukoba, naguravanja i ozljeđivanja, za što sam osuđen, ali to ne znači da mu još moram platiti i odštetu“, prigovarao je Vilko na ročištu.

O krvavoj drami svjedočila je i njegova supruga koja je navela kako se s Kikijem upoznala u autobusu kojim je svakodnevno odlazila na posao.

„Zajedno smo putovali na posao mjesecima, pa mi je počeo slati poruke na mobitel i nazivati me tražeći da se sa njim sastanem. Odbila sam i zatražila da me prestane zvati i pisati poruke. No, on nije prestajao pa sam sve ispričala mužu“, tvrdi žena.

Vilko je, međutim, naglasio kako je posumnjao da se nešto događa jer ga je supruga stalno tražila novac za bonove za mobitel, što mu je bilo čudno, te je pregledao njezin mobitel i vidio da nije bilo poziva, ni poruka.

Nakon toga se posvađao s njom pa mu je, kaže, priznala da je imala ljubavnu vezu s Kikijem i da želi prekinuti, ali on je stalno naziva i šalje joj poruke te je nagovara da nastave.

„Meni je tada pao mrak na oči te sam sa suprugom otišao do Kikijeve kuće i pitao ga što on ima s mojoj ženom, na što mi je odgovorio da je prvi put vidi u životu. Posvađali smo se, a kako sam u ruci držao džepni nožić, upiknuo sam ga misleći da me želi udariti“, svjedočio je osuđeni suprug.

Kiki je na sudu ustrajao na tome da tu ženu nije vidio nikad u životu i da s njome nije imao ništa te ga je Vilko iz čista mira napao i teško ozlijedio ispred kuće.

„U bolnici sam bio tjedan dana i sve me je jako boljelo, a boli me ponekad i danas dok se mijenja vrijeme. Osjećam da mi je lijeva ruka slabija nakon ozljeđivanja. Taj događaj imao je velik odjek u našem selu i svi su za to znali. Nakon svega, prekinuo sam i s izvanbračnom suprugom“, požalio se Kiki.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook