Prethodni članak
Sljedeći članak

Veliki obrat u slučaju Danke: Osumnjičeni za njezino ubojstvo putem odvjetnika poslao poruku


Osumnjičeni za Dankino ubojstvo Srđan Janković (50) poručio je preko odvjetnika da se više ne želi braniti šutnjom, nego progovoriti o zločinu u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, piše Dnevnik.

"Branitelj osumnjičenog Srđana Jankovića najavio da će osumnjičeni u narednom periodu iznijeti obranu", rekao je izvor Blica u Višem javnom tužiiteljstvu.

Danka je nestala 26. ožujka u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon deset dana potrage uhitila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njezino tijelo stavili u gepek i odnijeli na deponij. Tijelo djevojčice još uvijek nije pronađeno.

Dragijević je detaljno opisao ubojstvo i gdje su bacili tijelo, no policija detaljnom pretragom deponija, Dragijevićeve obiteljske kuće, šahtova i drugih mjesta nije pronašla nikakve tragove. Ni na autu, za kojeg se pretpostavlja da su ga osmnjičeni koristili kad su udarili Danku, nisu pronađeni njezini biološki tragovi.

Tijekom istrage privedeni su i otac i brat osumnjičenog Dejana – Radoslav i Dalibor Dragijević zbog sumnje da su pomogli osumnjičenom Dejanu da premjesti tijelo djeteta.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook