Prethodni članak
Sljedeći članak

UŽAS: 'Spašavala' djecu iz Ukrajine pa naplaćivala pedofilima da ih dolaze silovati


Užasan skandal potresa Poljsku - otkrilo se da je udomiteljica spašavala siročad iz ratom razorene Ukrajine, a onda ih seksualno zlostavljala i dopuštala pedofilima da ih siluju, prenosi Daily Mail.

Na sudu u Poznanu otkriveni su šokantni detalji zlostavljanja. Ukrajinka Svetlana Pljuško redovito je maltretirala djecu, tjerala ih je da stavljaju prljave pelene u usta i jedu bljuvotinu.

53-godišnjakinja je navodno seksualno zlostavljala desetero djece u dobi između 4 i 16 godina, drogirala ih te pozivala lokalne pedofile da ih zlostavljaju u zamjenu za novac.

Tužiteljica Aneta Chamczyńska-Penkala opisala je užase koje je udomiteljica priuštila djeci.

- Zajedno i u dogovoru s neidentificiranim muškarcima, čineći to stalnim izvorom prihoda, predala im je maloljetnicu kako bi je prisilili na spolni odnos - ispričala je tužiteljica.

- Držali su je za kosu i silovali, dok je Svetlana stajala na vratima s telefonom u ruci i pratila kad će proći 20 minuta. Ovi ljudi su vjerojatno platili tih 20 minuta. Djeca su kasnije rekla: ‘Mama nas nije spasila - opisao je poljski novinar Piotr Żytnicki iz Gazete Wyborcza.

Dječja psihijatrica rekla je kako su djeca bila jako uplašena dok je razgovarala s njima. Sjedili su s rukama na koljenima, spuštenih glava, bez kontakta očima, dodala je.

- Bili su blijedi i jako mršavi. Jedna petogodišnjakinja je imala samo 11 kila. Imali su loše zube. Ovo nije nemar koji je nastao u samo nekoliko tjedana - ispričala je psihijatrica.

Kuću strave i užasa razotkrili su nakon što su pozvali liječnicu jer je jedno od djece imalo želučanih problema.

- Te je noći djevojčica počela pričati o Svetlaninom nasilju. Nikada nisam vidjela takvo dijete. Samo je buljila u jednu točku, a suze su joj tekle niz lice, a ona je pričala i pričala. Prosipala je informacije. Završila bi jednu temu i započela drugu. Sljedećeg dana još je djece počelo govoriti - rekla je liječnica.

Pljuško negira sve optužbe koje joj se stavljaju na teret, navodi kako je prije ruske invazije 15 godina vodila dom u Ukrajini i kako nikada nije bilo problema.

- Možda sam ih povrijedila jer im nisam pružila dovoljno ljubavi i brige - izjavila je Pljuško.

Suđenje se nastavlja, a njoj prijeti 15 godina zatvora, prenose 24 sata.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook