Prethodni članak
Sljedeći članak

UŽAS KOD KRAPINE! Pas na igralištu izgrizao dječaka, otac ogorčen: 'Ne može spavati, ima noćne more'


Foto: Privatni album

Na igralištu na kojem su dječaci igrali nogomet u nedjelju poslijepodne, jednog je dvanaestogodišnjaka napao i izgrizao pas, a danas, tri dana kasnije, dječak još uvijek osjeća posljedice, ispričao je za Zagorje.com njegov otac Z.M.

-Pas je bio neki vučjak, čini mi se njemački ovčar ili nešto slično. Napadao je tamo djecu, jedan susjed ga je jednom otjerao, ali na koncu se ipak dogodilo to što se dogodilo. Pas je mog sina napao i izgrizao. Odmah sam nazvao 112 i rekli su mi da ga dovedem na Hitnu. To sam i učinio, a čuo sam kako na Hitnoj spominju da moraju o tome obavijestiti i policiju. Jesu li je obavijestili ili ne, to ja ne znam. Mene je samo kasnije nazvao veterinar i rekao mi je tko je vlasnik psa - ispričao je otac za Zagorje.com.

Kako je napomenuo otac nesretnog dječaka, tom psu to je već drugi napad na dijete u dvije godine.

-Vlasnik je nakon ugriza došao po psa i sve svodio na neku šalu, kao da se radi o predmetu, a ne djetetu. Nakon svega rekao mi je samo "oprosti" i odveo psa. Naravno, psa je prvo dobro premlatio i jedino što je meni kao ocu djeteta rekao je "oprosti". To isto dijete ima noćne more, ne može spavati, svaki dan je kod doktora, rana se upalila, pije antibiotik, rane se moraju posebnom masti premazivati koje smo naravno morali kupiti, a vlasnik psa se nakon 3 dana nije udostojao čak niti nazvati i pitati kako je dijete. Baš me zanima kako bi ta osoba reagirala i ponašala se da se radi o njegovom djetetu - ispričao je za Zagorje.com s pravom ogorčeni otac dvanaestogodišnjeg dječaka.

Otac Z.M. ustupio nam je i privatne fotografije ozljeda, za koje upozoravamo da bi neke osobe mogle uznemiriti, a njih objavljujemo u nastavku.

Inače, riječ je o fotografijama koje nisu nastale na dan ugriza, nego kasnije, prilikom previjanja rana.

.

.

.

.

.

.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook