Prethodni članak
Sljedeći članak

Učenice osnovne škole prijavile nastavnika da ih je dirao i slao im poruke


Nekoliko učenica osmog razreda u slavonskobrodskoj Osnovnoj školi Bogoslav Šulek prijavile su svojoj razrednici da ih je jedan od nastavnika neprimjereno dodirivao i gledao te im upućivao neprimjerene poruke. Plus Portal javlja da učenice navodno imaju dokaze za svoje tvrdnje.

Roditelji, koji su željeli ostati anonimni, potvrdili su kako je razrednica odmah reagirala na navode učenica i odmah o svemu informirala školsku stručnu službu i ravnateljicu koja je sve prijavila nadležnim službama.

Plus Portal neslužbeno doznaje kako je optuženi nastavnik priznao sve osim toga da je ostvario fizički kontakt s učenicima. U utorak je navodno doveden u prostorije policije. S obzirom na to da su učenice maloljetne, policija i škola vrlo su šture u davanju informacija o slučaju.

- Možemo tek potvrditi kako smo zaprimili dojavu škole. U tijeku je provođenje izvida i istraživanja pa ćemo tek onda više znati o čemu se radi u konkretnom slučaju. Riječ je, između ostalog, o maloljetnim osobama pa ionako ne možemo ići u detalje - priopćio je policijski glasnogovornik.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook