Prethodni članak
Sljedeći članak

U Zagrebu poginuo mladi nogometaš iz Karlovca


Sinoć oko 23:30 u Zagrebu se dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 21-godišnji pješak, priopćila je policija.

21-godišnji pješak je prelazio kolnik Selske ceste preko obilježenog pješačkog prijelaza dok je na semaforu za pješake bilo upaljeno crveno svjetlo. Tada je na njega naletio osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnji vozač.

Vozač automobila se kretao Selskom cestom u smjeru zapada i u tom trenutku je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu. Tijelo 21-godišnjeg pješaka je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Zbog obavljanja očevida promet Selskom cestom istočnije od raskrižja s Jadranskim mostom od 23:50 do 3:10 bio je zatvoren za sav promet.


Iako još nisu poznati svi detalji nesreće, upravo na tom dijelu građani često pretrčavaju cestu jer su tri semafora u nizu koja se ne mogu prijeći odjednom jer se brzo gasi zeleno. "Tu doslovno stalno neko pretrčava i doslovno je pitanje vremen bilo kad će neko stradati. Zašto ne produže malo to zeleno za pješake?" govori nam osoba koja i sama često tamo prolazi.


Kako piše Karlovački#mce_temp_url#, poginuo je mladi nogometaš iz Karlovca, bivši član Nogometnog kluba Kupa iz Donjeg Mekušja.

"Tužne vijesti pogodile su nas jutros, jer više među nama nije naš bivši igrač Karlo Cvitković. Nevjerojatno drag i pristojan dečko zauvijek je otišao na nebeske tribine, a nama ostavio tugu, šok i prazninu. Dragi Karlo, zauvijek ćemo te se sjećati po tvojoj toplini, pozitivi, odanosti i ljubavi prema našem klubu i selu. Hvala ti što si upotpunio naše živote iako dalje nećemo pisati zajedničke nogometne balade. Čuvaj nas s nebeskih visina i vidimo se opet.

NK Kupa izražava najiskreniju sućut Karlovoj obitelji, prijateljima i poznanicima. Sahrana će biti u utorak u 14:00 sati (Hrnetić)", objavili su iz NK Kupe.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook