Prethodni članak
Sljedeći članak

U šest nesreća puno ozlijeđenih! Policija objavila detalje


Na prometnicama KZŽ tijekom vikenda policija je zabilježila šest prometnih nesreća.

Prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se u Humu Zabočkom zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake. U prometnoj nesreći u Oroslavju, do koje je došlo uslijed oduzimanja prednosti prolaska, jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede, a jedna je osoba također zadobila lakše tjelesne ozlijede u prometnoj nesreći do koje je došlo u Zlatar Bistrici zbog nepropisne vožnje u natrag. U Polju Krapinskom, uslijed neprilagođene brzine, došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobila lakše tjelesne ozlijede, a također su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede u prometnoj nesreći u Pregradi do koje je došlo uslijed ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake.

U Gori Veterničkoj, zbog držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika, došlo je do udara kotača poljoprivrednog traktora u rubni kamen, uslijed čega se traktor prevrnuo, a vozač je zadobio teške tjelesne ozlijede.

Tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirano je jedno kazneno djelo teške krađe i dva kaznena djela krađe.

Od počinjenih prekršaja tijekom vikenda za izdvojiti su dva prekršaja neovlaštenog posjedovanja droga, jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan prekršaj iz Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti.

Od ostalih događaja izdvajamo dva požara bez štete, odnosno požare suhe trave i niskog raslinja na zapuštenim poljoprivrednim površinama u Juranščini i Donjem Breznu te požar drvenog stupa električne mreže u Stipernici do kojeg je došlo uslijed kratkog spoja električnih vodiča.

 Također možemo spomenuti i nesretni slučaj do kojeg je došlo u Družilovcu, gdje je 69-godišnji hrvatski državljanin vršio sječu stabla, koje je prilikom pada, udarilo u njega i tom je prilikom 69-godišnjak zadobio teške tjelesne ozlijede.

U sklopu akcije „Manje oružja, manje tragedija“ jedna je osoba policijskim službenicima dragovoljno predala jednu automatsku pušku i 69 koma pripadajućeg streljiva.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook