Prethodni članak
Sljedeći članak

U 4 ujutro vrijeđala i psovala policajce, kažnjena s 500 eura

  • Policija uhićenje privođenje uhićena uhićen lisice žena

    Foto: Pixsell/Ilustracija


Djevojka (20) uhićena je nakon što se sukobila s policijom na benzinskoj postaji Ine oko 4 sata ujutro. Prema presudi, u siječnju ove godine u 4 sata u Bjelovaru, Slavonska cesta 23a, na benzinskoj postaji Ine, vrijeđala je i omalovažavala policijske službenike prilikom obavljanja službe, piše Danica.hr.

“Vrijeđala ih je riječima: ‘Pušite mi ku*ac, policijo. Je*em vam mater!’ Na izdanu zapovijed da prestane se oglušila i nastavila s vrijeđanjem, dakle, vrijeđala je i omalovažavala policijske službenike u obavljanju poslova”, naglasila je prekršajna sutkinja.

Policajac kaže da su imali dojavu o tučnjavi na benzinskoj te je tamo došlo šestero policajaca. “Odjednom se odnekud stvorila djevojka koja nije sudjelovala u tučnjavi te je počela vikati da joj je povrijeđena duša i da je boli nepravda i vrijeđati nas tim riječima. To je ponovila više puta i nije se obazirala na naše upozorenje da prestane.
Kako je tamo bilo i drugih ljudi, morali smo je uhititi i staviti na zadržavanje zbog čuvanja ugleda policije. To ponašanje djevojke mi je izazvalo povredu dostojanstva i uvrijeđenost”, rekao je na sudu policajac.

20 – godišnjakinja je priznala da je vikala i psovala na policiju, ali ne sjeća se da bi se oglušila na zapovjedi policije.
“Stvarno se toga ne sjećam da ne bih poslušala ako su mi rekli da prestanem. Ali, moguće, bila sam malo pijana“, skrušeno je priznala.

Sutkinja ju je proglasila krivom i kaznila s 500 eura te mora platiti 50 eura prekršajnih troškova. Od svega joj se odbija 40 eura jer je dan provela u policijskom pritvoru. No, sutkinja joj je kao olakotno uzela u obzir priznanje prekršaja, uzorno ponašanje na sudu i činjenicu da je dosad prekršajno nekažnjavanja. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti, piše Danica.hr.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook