Prethodni članak
Sljedeći članak

Tučnjava u šest ujutro na benzinskoj – sudjelovala tri muškarca i dvije djevojke. Stigao sudski epilog


Masovna tučnjava na benzinskoj postaji rano ujutro: petero sudionika ovih je dana osuđeno zbog toga.

Tučnjava je izbila u listopadu oko 6 sati ujutro u kafiću benzinske postaje Mo-benz u Čakovcu. Potukla su se tri muškarca i dvije djevojke, svi su bili pijani. O tome tko je prvi počeo teško je suditi jer se svi brane da nisu oni, piše Danica.hr.

No, s obzirom da je videosnimka nadzornih kamera nedvojbeno pokazala da su svi sudjelovali u tučnjavi, odnosno narušavanju javnog reda i mira, prekršajni ih je sudac sve i osudio.

Prvi muškarac (31) je tako osuđen jer je pod utjecajem alkohola od 1,24 promila prvo vrijeđao drugog pogrdnim riječima “je*em ti mater”, pa su se međusobno izudarali. Nakon toga se fizički sukobio i s trećim muškarcem s kojim se također međusobno udarao.

Drugi muškarac (24), višestruko osuđivan, prvo je vrijeđao prvoga pogrdnim riječima “je*em ti mater”, da bi se zatim međusobno izudarali. Udaljio se prije dolaska policije pa nije alkotestiran, ali svjedoci kažu da je i on bio pijan.

Prva djevojka (26) je pod utjecajem alkohola od 0,82 promila vrijeđala drugu pogrdnim riječima “kurvo, droljo” da bi se potom međusobno izudarale.

Treći muškarac (45) se pod utjecajem alkohola od 0,98 promila fizički sukobio s prvim te su se međusobno izudarali.

Druga djevojka (21) je pod utjecajem alkohola od 1,32 proimila remetila javni red i mir tako što je vrijeđala prvu pogrdnim riječima “kurvo, droljo”, da bi se potom međusobno izudarale.

Sudac je muškarce osudio na po 15 dana uvjetnog zatvora, a djevojke na po 100 eura kazne. Svi moraju platiti i prekršajne troškove u rasponu od 30 do 60 eura. Presuda je nepravomoćna.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook