Prethodni članak
Sljedeći članak

Trojica dječaka prijetila djevojčici tražeći od nje novac i mobitel. Uhvatili su je za vrat...


Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja dogodio se u okolici Zadra, ovog puta u Osnovnoj školi Privlaka. Trojica dječaka prijetila su djevojčici tražeći od nje novac i mobitel. Zatim su je uhvatili za vrat te udarili šamar, piše Zadarski.

- Djevojčici su u školskom dvorištu prišla trojica dječaka. Jedna joj je prijetio govoreći joj da izvadi eure i mobitel. Drugi dječak je od nje isto tražio eure i mobitel. Uhvatili su je za grlo, a zatim i plesnili. Ostale djevojčice su čule zapomaganje pa su potrčale prema njoj, a dječaci su zatim otišli - izjavio je za medije otac maloljetne djevojčice, dodajući kako je majka djevojčicu odvela kod doktora koji su joj pregledali ozljede na vratu, ali i cijeli slučaj prijavila školi.

Ravnateljica OŠ Privlaka, Verica Škibola, za medije je kazala kako je škola poduzela sve mjere koje su u njenoj ovlasti, ali i kako je trojicu učenika suspendirala s nastave dok ne dobiju pedagoške mjere.

O cijelom slučaju koji se dogodio u školskom dvorištu obaviještena je i policija.

- Nakon zaprimljenih saznanja policija je provela mjere i radnje iz svoje nadležnosti te o svemu obavijestila Državno odvjetništvo, a sukladno Zakonu o sudovima za mladež, izvidi su tajni - rekla je za Zadarski glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin dodajući kako zbog toga što su u slučaj uključene maloljetne osobe, javnosti ne može dati više informacija.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook