Prethodni članak
Sljedeći članak

TRAGIČNA NESREĆA: U sudaru dvaju vozila poginuo 78-godišnji vozač

  • policija ilustracija policijsko vozilo

    Foto: Pixsell (Fotografija je ilustrativna i nije u vezi s navedenim događajem)


Foto: Ilustracija/ Pixsell

Jučer, 06. veljače u 17.06 sati na državnoj cesti DC-502 na predjelu Tromilja kod Zadra, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 78-godišnji hrvatski državljanin, izvjestila je policija.


"Sumnja se da je do nesreće došlo kada je 78-godišnji vozač upravljao automobilom njemačkih registarskih oznaka te dolaskom do križanja za Škabrnju započeo radnju skretanja ulijevo prije nego se uvjerio da je može izvršiti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, uslijed čega oduzima prednost automobilu zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 42-godišnji hrvatski državljanin, koji se kretao suprotnim smjerom iz pravca Zemunika prema Smilčiću.

Oba vozača su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Zadar, gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo 78-godišnjak dok su 42-godišnjaku utvrđene lake tjelesne ozlijede.

U vremenu od 17.20 do 19.45 sati navedena dionica ceste, križanje državnih cesta DC-502 i DC-56, bila je zatvorena za sav promet te se promet odvijao alternativnim pravcem.

Policija je o događaju izvijestila nadležno državno odvjetništvo u Zadru te je u tijeku provođenje daljnjih mjera i radnji u cilju utvrđivanja okolnosti i činjenica prometne nesreće.", navodi se u priopćenju.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook