Prethodni članak
Sljedeći članak

Totalno pijana vozila bicikl! Bila je tako mortus da je pala s njega

Policija apelira na vozače bicikla, kao jedne od najranjivijih skupina sudionika u prometu, da dosljedno poštuju odredbe Zakona o sigurnosti prometa na cestama


fotografija je ilustracija

Kako i biciklisti znaju i te kako pretjerati sa alkoholom, dokazuje vijest koja je stigla iz Slavnije. Naime. PU vukovarsko srijemska na svojim je stranicama objavila, kako je u Vukovaru i Vinkovcima zatekla u prometu dvoje pijanih vozača i to sa većom količinom alkohola u krvi. Posebno je zanimljivo da je više ''napuhala'' biciklistica, koja je mortus pijana upravljala biciklom sa 3.09 promila alkohola u krvi, pa je u jednom trenutku i izgubila nadzor nad biciklom i pala.

Evo što kaže policija:

''U kasnim večernjim satima 7. lipnja, vukovarsko-srijemska policija zatekla je dvoje alkoholiziranih vozača bicikla u nepropisnoj vožnji.

U 22,10 sati u Ulici B. Radičevića u Vukovaru, policijski službenici zatekli su 22-godišnjaka kako upravlja biciklom pod utjecajem alkohola u organizmu (1,81) bez reflektirajućeg prsluka i upaljenih svjetala, dok je u 22,40 sati u Vinkovcima 49-godišnjakinja pod utjecajem alkohola (3,09), krećući se biciklom na nogostupu Ulice M.P. Miškine i preko obilježenog pješačkog prijelaza, prilikom skretanja ulijevo u Ulicu Krajiška izgubila nadzor nad biciklom, pala na nogostup i lakše se ozlijedila.'' – piše PU vukovarsko srijemska.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook