Prethodni članak
Sljedeći članak

TANKI ŽIVCI: Čekićem razbio aparat za žetone u autopraonici


Muškarcu (28) prijeti osam mjeseci beuzvjetnog zatvora jer je čekićem razbio aparat za žetone u samoposlužnoj autopraonici.

Prema optužnici, on je u kolovozu lani oko 14 sati u Virovitici, Vinkovačka cesta 10, u samposlužnoj autopraonici Vir “bio revoltiran što mu aparat nije izbacio žeton“, piše Danica.hr.

“Dvaput je šakom udario po ekranu aparata za izdavanje žetona za pranje vozila, pa zatim iz osobnog automobila uzeo čekić i udario po ekranu aparata, uslijed čega je došlo do puknuća ekrana i prestanka rada programa” navodi se u optužnici. Vlasniku autopraonice počinjena je šteta od 1570,33 eura. Radnik autopraonice u istrazi je svjedočio kako je odjednom čuo udarac, pa zatim još jedan jači.

“Kad sam došao, vidio sam da je žetonjara razbijena i da je tamo samo jedan automobil marke mazda trojka, o čemu sam odmah obavijestio vlasnika. Nakon toga sam sjeo u auto i krenuo za tim automobilom koji se zaustavio u autopraonici Aquarama.

Tada sam vidio da je vozač automobila bio Oskar. Pogledali smo i snimku videonadzora iz koje je vidljivo da je on raznio žetonjaru. Bilo je razbijeno staklo, lim se udubio, čitač novca je pao u unutrašnjost, pa više nije bila u funkciji”, ispričao je svjedok. Državno odvjetništvo za Oskara traži osam mjeseci bezuvjetnog zatvora jer je ranije pravomoćno osuđivan za kaznena djela. On se tijekom ispitivanja u policiji branio šutnjom, piše Danica.hr.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook