Prethodni članak
Sljedeći članak

STRAVIČAN PRIZOR: Vozač sletio u ogromnu jamu, pravo je čudo da je ostao živ!


Početkom studenoga ove godine od strane investitora Županijske uprave za ceste Zagrebačke županije, započeli su radovi na županijskoj cesti ŽC 3007 (Stubička Slatina (Ž2217) – Jakovlje - Novaki Bistranski (Ž2220), radi izvođenja radova na sanaciji mosta u naselju Igrišće - u km 0+387 (Dugi konec). Radi se o mostu, odnosno o propustu na županijskoj cesti – Dugi konec u naselju Igrišće, a izvođač radova je FRACASSO RI d.o.o. iz Rijeke, Slaviše Vajnera Čiče 4, stoji na web stranici općine Jakovlje. 

Nadalje, stoji kako će se projektom potaknuti dugoročno održiv i teritorijalno uravnotežen razvoj na području Općine Jakovlje uz unapređenje prometne infrastrukture, poboljšanja protočnosti prometa i povećanja sigurnosti prometovanja mostom.

Promet na navedenoj županijskoj cesti odvijat će se uz privremenu regulaciju prometa temeljem suglasnosti izdane od strane Županijske uprave za ceste Zagrebačke županije. 

No, večeras - stravične scene na spomenutoj dionici. Upravo je ovo prizor koji govori više od tisuću riječi:

Prema riječima stanovnika "Bilo je pitanje vremena jer - govorilo se da nema dovoljno znakova i svjetleće signalizacije". Neslužbeno doznajemo kako je osobnim automobilom upravljao vozač koji nije zadobio ozljede opasne po život, a kako je točno do nesreće došlo nije poznato.

Što će o ovom slučaju reći policija, a što zagrebački ŽUC tek predstoji vidjeti.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook