Prethodni članak
Sljedeći članak

STRAVA: Muškarac sjekirom napao bivšu ženu i ubio 1,5 – godišnje dijete

Napadač se dao u bijeg završio na zaobilaznici, gdje je na njega naletjelo vozilo i usmrtilo ga


Muškarac (41) je sinoć kasno u Zagrebu, na Kozari putu, sjekirom napao bivšu ženu (41) i dijete (1.5) pa pobjegao. Od posljedica ozljeda dijete je preminulo u jednoj zagrebačkoj bolnici. Napadač se dao u bijeg te završio na zaobilaznici, gdje je na njega naletjelo vozilo te ga na mjestu usmrtilo.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji, sinoć oko 20.30 sati G.P. (41) je došao u kuću u kojoj živi njegova bivša 41-godišnja partnerica s djetetom. Izbila je žestoka svađa među bivšim supružnicima tijekom koje je on, prema informacijama Jutarnjeg lista, na nesretnu ženu navalio oštrim predmetom.
Pritom se nije libio nanijeti i stravične ozljede djetetu tako da su, nedugo nakon njegova bijega, majka i djete prevezeni u zagrebačke bolnice.Međutim, djetetu nažalost nije bilo spasa unatoč intenzivnim naporima liječničkog tima.
U tijeku je policijski očevid , a više informacija u rekonstruiranju horora dati će nesretna 41-godišnjakinja nakon što joj to dopusti zdravstveno stanje, piše Jutarnji. Iz PU zagrebačke kažu da će o slučaju izdati priopćenje.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook