Prethodni članak
Sljedeći članak

Stavio maloljetniku nož pod vrat i pokušao ga opljačkati


Da neki ne prezaju ni od čega, potvrdio je slučaj beskrupuloznog razbojništva koji se dogodio ovog četvrtka u Zaprešiću, na štetu maloljetnika. Cijela scena dogodila se u večernjim satima oko 23.40 sati kada je 28-godišnjak ugledao svoju metu - maloljetnika koji se vraćao kući, s namjerom da ga pokrade, piše Večernji.

Kako je izvijestila zagrebačka policija, 28-godišnjak je počeo pratiti maloljetnika, a u jednom trenutku mu se i obratio. - Daj mi novac - zaprijetio mu je 28-godišnjak. Maloljetnik je uspio pobjeći do svoje kuće i ući u dvorište, no kradljivac ga je i tamo pratio gdje ga je prislonio uz ugradu, zgrabio mu torbicu i iz nje ukrao kovanice koje su bile u novčaniku.

''Od namjere osumnjičeni nije odustao već je prijeteći maloljetniku stavio nož pod vrat i naredio da mu preda svoj mobitel što je on u strahu za svoj život i učinio. Niti tada nije bio zadovoljan otuđenim već je nastavio ozbiljno prijetiti maloljetniku da će ga usmrtiti i zapaliti mu kuću ukoliko mu on iz svoje kuće ne donese novac ili elektroničku opremu'', izvijestila je policija.

Ubrzo su sve čuli i članovi obitelji maloljetnika koji su izašli na dvorište i počeli vikati na 28-godišnjaka. Jedan od njih čak ga je uspio i uhvatiti za odjeću, no 28-godišnjak se istrgnuo i mašući nožem dao se u bijeg. Iako je mislio da će izbjeći pravdu, ona ga je dočekala već idućeg dana. Policija ga je uhitila već ju jutarnjim satima, a potom je predan i pritvorskom nadzorniku, piše Večernji.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook