Prethodni članak
Sljedeći članak

SMRT DJELANICE! Iz Kauflanda izrazili sućut, u tijeku inspekcijski nadzor


Podsjetimo, noćas je stradala Kauflandova radnica. Prema prvim informacijama, prikliještila ju je preša za papir.

Iz Kauflanda medijima su poslali izjavu u kojoj izražavaju sućut.

Izjavu prenosimo u cijelosti:

''Poštovani predstavnici medija, duboko smo potreseni povodom tragične nesreće koja se dogodila noćas u našoj poslovnici u Splitu te izražavamo najiskreniju i najdublju sućut obitelji, svim bližnjima, prijateljima, kolegicama i kolegama naše stradale kolegice. Obitelji i kolegama naše dugogodišnje kolegice pružat ćemo svu potrebnu podršku. Uprava Kaufland Hrvatska k.d.''

Iz državnog inspektorata kazali su na upit Indexa da je u tijeku inspekcijski nadzor u trgovačkom centru u kojem je došlo do nesreće u kojoj je poginula radnica.

"Danas 15. lipnja 2023. godine u ranim jutarnjim satima, Državni inspektorat je zaprimio obavijest Ministarstva unutarnjih poslova, PP Split, o smrtnoj ozljedi na radu radnice trgovačkog centra u Splitu.

Inspektor rada nadležan za nadzor u području zaštite na radu je na mjestu događaja, u suradnji sa nadležnim državnim odvjetnikom i službenicima Ministarstva unutarnjih poslova, PP Split, obavio očevid.

S obzirom da je inspekcijski nadzor u tijeku, ne možemo komentirati okolnosti nastanka navedenog događaja niti nalaz inspekcijskog nadzora, prije okončanja istog", priopćili su.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook