Prethodni članak
Sljedeći članak

Sin prijavio nestanak oca (67), policija ga pronašla pothlađenog. Nije se mogao javiti ni na mobitel

Pronađen je uz rijeku...


Đurđevački policajci pronašli su u Dravi pothlađenog 67-godišnjaka čiji je nestanak prijavio njegov sin.Jučer oko 23:15 sati u Operativno-komunikacijskom centru PU koprivničko-križevačke stigla je dojava Centra 112 da ih je građanin obavijestio da je njegov otac otišao u večernjim satima na Dravu i da se ne javlja na mobitel.  Odmah po zaprimanju dojave, na područje Ferdinandovca upućene su sve raspoložive ophodnje Policijske postaje Đurđevac, Postaje granične policije Koprivnica i Interventne jedinice policije.

Danas u 0:35, tijekom pretrage terena nedaleko Fernandinovca, javljaju iz policije, u neposrednoj blizini rijeke Drave pronađeno je vozilo nestalog 67-godišnjaka. Muškarac je u 1:35 sati pronađen uz Dravu kako pothlađen i lošeg zdravstvenog stanja leži na rukama. 

Muškarac je prevezen u đurđevački Dom zdravlja gdje mu je pružena liječnička pomoć. Utvrđeno je da je muškarac bio u ribolovu i da se oko 21:30 poskliznuo i pao na tlo odnosno kamenje u položaj da se više nije mogao podići, izvijestila je policija. Nije se mogao javiti ni na telefon.

 

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook