Prethodni članak
Sljedeći članak

Šef sindikata policije: "Splićani su konzumirali drogu, našli smo tragove u kombiju"

"Nisu spominjali opijate, jer oni Matejevog oca poznaju i vole, a on nije znao da mu sin konzumira drogu", rekao je predsjednik Policijskog sindikata Srbije


Matej Periš (27), mladić iz Splita, nestao je u noći između 30. i 31. prosinca, a predsjednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović je za srpski Mondo obznanio detaljno ponašanje i kretanje Splićanina prije nestanka. Otkrio je i da su kod grupe mladića iz Splita pronađene nedozvoljene supstance.

"Policija je više nego u uobičajenim okolnostima uključena u potragu za mladićem iz Splita. Mi mislimo da je u pitanju dijete, jer je osoba jako mlada, a tada se traga i van radnog vremena", rekao je Mijailović.

Predsjednik policijskog sindikata je otkrio točno kretanje mladića i naglasio činjenicu da je društvo iz Splita gotovo sat kasnije primjetilo da im prijatelja nema.

"Momci iz Splita su došli u Beograd 30. prosinca, a u smještaj na Dorćolu su ušli nešto prije 18 sati. U smještaju su već počeli konzumirati alkoholna pića. Oko 21 sat su otišli u restoran 'Ambar' gdje su također pili alkohol. Nastavili su provod u klubu 'Gotik', a tamo su naručili veliku količinu alkohola", otkrio je za Mondo detalje iz istrage Mijailović.

Kako je potvrdio ranija pisanja, mladići jesu konzumirali opijate, od kojih je najopasniji narkotik "speed", piše Mondo.

"Možete misliti kako je to utjecalo na njihova tijela - alkohol plus narkotici. Matej je negdje oko 1.40 ustao od stola i naglo izašao napolje. Činjenica je da su njegovi drugovi skoro sat vremena kasnije primjetili da ga nema. Nestanak su prijavili sutradan popodne", otkriva Mijailović.

Naglašava da je policija od samog starta od njih dobijala rezervirane informacije.

"Nisu spominjali opijate, jer oni Matejevog oca poznaju i vole, a on nije znao da mu sin konzumira drogu. Međutim mi smo našli tragove u kombiju u kojem su došli iz Hrvatske, kao i u smještaju u Beogradu. Oni su konzuimirali drogu, najverovatnije sva sedmorica. Tu drogu su donijeli sa sobom", navodi Mijaliović za Mondo.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook