Prethodni članak
Sljedeći članak

Prilikom privođenja, pijana djevojka policajca ugrizla za ruku

  • Policija uhićenje privođenje uhićena uhićen lisice žena

    Foto: Pixsell/Ilustracija


Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakinjom i 23-godišnjakinjom zbog sumnje da je starija počinila kazneno djelo napada na službenu osobu, a obje su pritom remetile javni red i mir.

Kako je priopćila policija, one su u nedjelju u oko 6.35 sati u hotelu u Zagrebu, na Trnju, narušavale javni red i mir u vidno alkoholiziranom stanju, pa je hotelsko osoblje moralo pozvati policiju., piše Danica.hr.

Prilikom vožnje u službenom policijskom vozilu, starija djevojka je sa stražnjeg sjedala krenula rukama prema vratu policajca koji je vozio, u čemu je spriječena od drugog policijskog službenika koji je stavio ruku ispred nje s obzirom je sjedio pored nje na stražnjem sjedalu.

“Odmah potom djevojka je policijskog službenika nekoliko puta ugrizla za ruku, na što je drugi policijski službenik zaustavio automobil i nad osumnjičenom uporabio sredstva prisile, tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje, radi odbijanja napada. Policijski službenik je lakše ozlijeđen. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku”, rekli su u policiji.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook