Prethodni članak
Sljedeći članak

Prešao u suprotnu traku, sudario se s autobusom i poginuo na licu mjesta

  • policija vatrogasci požar

    Foto: Ilustracija/Pixsell


Kako je izvijestila varaždinska policija, nesreća se dogodila oko 22.25 na državnoj cesti D2 u Bartolovcu, kada je 54-godišnji muškarac upravljao osobnim vozilom u smjeru Varaždina.

'On se vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake, prešao je na lijevu prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera i prednjim djelom svog vozila naletio je na prednji lijevi dio autobusa kojim je iz suprotnog smjera, svojom prometnom trakom upravljao 66-godišnjak, a koji je u tom trenutku pokušao skretanjem u desno na biciklističku traku izbjeći prometnu nesreću.

U prometnoj nesreći od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminu je 54-godišnjak. Smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Po završetku očevida tijelo unesrećenog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin gdje će se obaviti obdukcija. Za vrijeme trajanja očevida, do 1.30 sati, dionica državne ceste bila je zatvorena za sav promet te se isti odvijao obilaznim pravcima', izvijestili su iz PU varaždinske.

 

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook