Prethodni članak
Sljedeći članak

Policija već mjesecima traga za ovom dvojicom mladih Zagoraca


Policijska uprava krapinsko – zagorska već mjesecima traži dvojicu mladih Zagoraca, Emanuela Gardlu iz Oroslavja te Dragutina Otročaka iz Lovrečih Sela kod Krapinskih Toplica, koji su iznenada nestali pa su njihove obitelji nestanak prijavile policiji.

Nakon prijavke nestanka, i za jednim i za drugim danima su uz policiju tragali i pripadnici HGSS-a, vatrogasci, lovci pa i neki građani, dobrovoljci, no potrage, nažalost, nisu dale rezultata. Ni dan danas o ni jednom od njih još uvijek nema ni traga ni glasa, kao niti potvrđenih informacija o njihovoj sudbini. Ono što se zna jest da njihov nestanak međusobno nije povezan, jer, kao prvo, nisu se poznavali, ako drugo, Dragutin je nestao čak šest mjeseci nakon Emanuela.

Naime, 36-godišnji Dragutin Otročak, djelatnik Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, zadnji put je viđen u srijedu, 21. studenog 2022. u 20 sati navečer u okolici Čreta i Benkova, a od tada mu se gubi svaki trag. Rođen je 29.10.1986. u Zaboka, visok je 175 cm, vitke je tjelesne građe, a u trenutku nestanka na sebi je imao ljubičastu majcu dugih rukava i prsluk maskirnog uzorka.

Emanuel Gardla (21) iz Oroslavja posljedni put viđen je u nedjelju, 22.svibnja, u obiteljskoj kući u kojoj živi s roditeljima. Te je nedjelje otišao iz kuće i nije se više vratio, pa je obitelj njegov nestanak prijavila policiji, koja je započela potragu, uz pomoć gore već spomenutih službi i dobrovoljaca, no, potraga za njim, kao i za Dragutinom, za sada još uvijek nije dala rezultate.

Emanuel je, inače, rođen 18.11.2001. u Zagrebu, visok je 180 cm, srednje je građe, broj stopala mu je 44, ima kratku kosu i smeđe oči, a u trenutku nestanka na sebi je imao sivu trenirku, pamučnu majcu kratkih rukava i crne tenisice.

Ukoliko ste slučajno u međuvremenu vidjeli jednog od njih, ili imate ikakve informacije koje bi mogle biti korisne u potrazi, nikako ne oklijevajte odmah javiti policiji na broj 192. Naime, kako su nam više puta ponovili iz policije, potragu za nestalima oni nikad ne obustavljaju, pa makar ona trajala i godinama, u nekim slučajevima, nažalost, čak i desetljećima.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook