Prethodni članak
Sljedeći članak

Policija uhitila pijanu Doroteju, ona urlala: 'Nisam se ja borila da pušem tu u nešto'


Gospođa Doroteja (60) bila je toliko pijana da je u središnjem gradskom parku u Koprivnici odlučila pošteno izvrijeđati policajce. Odmah su je uhitili te je tek drugi dan puštena iz policijskog pritvora, nakon što se otrijeznila. Ovih je dana doznala i presudu koju joj je izrekla prekršajna sutkinja, piše Danica.

Prema presudi, ona je lani u ožujku u 17.25 sati narušavala javni red i mir u središtu Koprivnice, u parku na Zrinskom trgu, a bila je pod utjecajem alkohola od 1,89 promila.

“Vrijeđala je i omalovažavala policijske službenike Tomislava i Marina riječima: ‘Pi*ka vam materina! Šta ti imaš s mojom osobnom?‘. Nakon toga, istog dana u 17.45 sati u prostorijama policije nastavila je s uvredama.

Govorila im je: ‘Šta je? Pi*ka vam materina! Da vam je*o bog mater koja vas je okotila! Gdje ste vi bili dok sam se ja borila, a sada mi dajete da pušem tu u nešto? Nisam se ja za to borila, balavci jedni!”, navodi se u presudi koprivničke sutkinje.

Doroteja je na koncu priznala baš sve što joj se stavljalo na teret te se “smatra krivom i iskazuje žaljenje što se tako dogodilo”. Sutkinja ju je proglasila krivom i kaznila s 90 eura. No, kako je dva dana provela u pritvoru, mora platiti tek 10 eura kazne.

Ako pak plati u roku od 30 dana od pravomoćnosti presude, mora podmiriti tek 6,66 eura. Uz to, dužna je podmiriti i 30 eura troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i gospođa Doroteja na nju se može žaliti, piše Danica.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook