Prethodni članak
Sljedeći članak

Policija otkrila detalje nesreće u kojoj je poginuo mladi vozač

Prešao je na suprotnu traku koja je zbog radova bila otvorena...


 

Policija je danas objavila detalje teške prometne nesreće u kojoj je jučer u 11.17 sati kod Zamlake poginuo 35-godišnji vozač osobnog automobila.

On je upravljao osobnim vozilom auto cestom iz smjera Ludbrega u smjeru Goričana. Dolaskom do nadvožnjaka, gdje se promet zbog radova na zapadnoj kolničkoj traci, koja je zbog toga zatvorena i uredno označena, odvija na istočnoj kolničkoj traci u oba smjera, iz neutvrđenog razloga je prošao na suprotnu prometnu traku koja je u tom trenutku namijenjena za kretanje vozila iz suprotnog smjera.

Tada je prednjim djelom vozila udario u prednji dio teretnog vozila sa skupom kojim je iz smjera Goričana u smjeru Ludbrega upravljao 41-godišnjak. Od siline udarca skup vozila je odbačen u desno gdje je udario u metalnu odbojnu ogradu, dok je osobno vozilo odbačeno u desno i udarilo također u odbojnu metalnu ogradu.Vozač osobnog vozila je ispao iz vozila, te je uslijed zadobivenih teških ozljeda preminuo na mjestu događaja. Na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, te je liječnica konstatirala smrt.

Tijelo nesretnog 35-godišnjaka je po nalogu prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin radi utvrđivanja uzroka smrti.Za vrijeme trajanja očevida, od 11.30 do 17.45 sati, navedena dionica državne ceste bila je zatvorena za sav promet, te se isti odvijao obilazno.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook