Prethodni članak
Sljedeći članak

Policija objavila tko je ubio dva psa dok su bili u šetnji s vlasnicom: "Pse je upucao profesionalac"


Zagrebačka policija je pronašla muškarca za kojeg sumnja da je 26. listopada u jutarnjim satima ubio dva psa kod Zaprešića dok je vlasnica s njima bila u šetnji kraj jezera.

Policija je izvijestila kako se radi o 64-godišnjaku nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje zbog ubijanja i mučenja životinja.

"31-godišnjakinja je 26. listopada oko 8.20 sati na području Zaprešića, Kolodvorska ulica, u blizini jezera šetala svoja dva psa koje je u jednom trenutku pustila s povodca, da bi nedugo zatim sumnja se, 64-godišnjak iz svog vatrenog oružja ispalio hitce u smjeru dva psa te ih usmrtio. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju policijski su službenici podnijeli posebno izvješće nadležnom Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu", izvijestila je policija.

Vlasnica pasa, Kristina Kodrnja, čiji su psi Tila i Sebastijan brutalno ubijeni u šetnji, ispričala je za Dnevnik kako su ispaljena tri pucnja te da su psi bili stotinjak metara od nje.

- To je bilo ciljano i namjerno. Pse je upucao profesionalac. Direktno ju je pogodio u srce. Njega je pogodio i nije ga odmah ubio. Drugi hitac ga je ubio - prepričala je potresena vlasnica pasa.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook