Prethodni članak
Sljedeći članak

Policija objavila broj nesreća u Zagorju za vikend! Evo koje su izazvali pijani vozači


Na prometnicama KZŽ-e tijekom vikenda zabilježeno je 11 prometnih nesreća, javila je danas zagorska policija

Osam je nesreća bilo  s materijalnom štetom, a do njih je došlo u Gornjoj Stubici, Cetinovcu, Selnici, Humu na Sutli, Klenovcu Humskom, Tuheljskim Toplicama, Konjščini i Andraševcu, uzroci tih nesreća bili su nepropisna radnja vozilom, oduzimanje prednosti prolaska, kod dvije nesreće nepropisna vožnja u natrag te kod četiri prometne nesreće neprilagođene brzina. Vozač koji je skrivio prometnu nesreću s materijalnom štetom do koje je došlo u  Gornjoj Stubici upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,82 promila.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Zaboku zbog oduzimanja prednosti prolaska dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede.

U Tkalcima je vozač pod utjecajem alkohola od 2,41 promila skrivio prometnu nesreću do koje je došlo zbog ne držanja vozila na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika, u toj nesreći jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.

Isto tako, lakše tjelesne ozljede zadobila je jedna osoba u prometnoj nesreći do koje je došlo u Vrhima Pregradskim uslijed neprilagođene brzine.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook