Prethodni članak
Sljedeći članak

POKUŠAJ UBOJSTVA: Žena (25) izbola muža nožem

  • Policija uhićenje privođenje uhićena uhićen lisice žena

    Foto: Pixsell/Ilustracija


Poduža kazna prijeti jednoj 25-godišnjakinji na sjeveru Hrvatske. Ona je, smatra tužiteljstvo, nožem pokušala ubiti sedam godina starijeg vanbračnog supruga, piše ePodravina.

– Nakon provedene istrage, podigli smo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv 25-godišnjakinje zbog kaznenog djela pokušaja teškog ubojstva – navode u ŽDO, a za to kazneno djelo može dobiti i dugogodišnju kaznu.
Okrivljenu 25-godišnjakinju terete da je to pokušala 17. studenog 2023. oko 1.00 sat u noći, u kući u mjestu Parag. Tijekom svađe s 32-godišnjim izvanbračnim suprugom kojeg je i ranije zlostavljala, htjela je usmrtiti, smatraju u ŽDO.

– Zadala mu je nožem ubode u područje trupa i desne ruke i nanijela mu teške ozljede. To su ubodna rana prsnog koša i lijevog bubrega s krvarenjem u trbušnu šupljinu i oštećenje tetive desne šake – pojasnili su u optužnici.
Okrivljenica se nalazi u istražnom zatvoru. Vijeće Županijskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika. Produljilo joj je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i dovršenja pokušanog kaznenog djela. Kako je došlo do svađe i zašto je žena izbola nožem partnera zasad još nije poznato, piše ePodravina.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook