Prethodni članak
Sljedeći članak

Poginuo vozač kombija


Tridesetdvogodišnji vozač kombija poginuo je noćas u teškoj prometnoj nesreći u Ulici Vladka Mačeka u Jastrebarskom.

Intervenirali su i vatrogasci DVD-a Jastrebarsko, koji su na svojoj Facebook stranici napisali: ''Noćas smo sudjelovali u tehničkoj intervenciji izvlačenja unesrećenika i ispiranja kolnika uslijed teške prometne nesreće u Jastrebarskom s jedanaest vatrogasaca i dva vozila.''

PU zagrebačka se također oglasila o nesreći:

''Danas, 6. svibnja oko 1 sat je 32-godišnjak upravljao teretnim automobilom marke Mercedes karlovačkih registarskih oznaka, a kretao se Ulicom Vladka Mačeka u Jastrebarskom u smjeru jugozapada. Ulaskom u lijevi zavoj, kod kućnog broja 70, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama ceste te vidljivosti uslijed čega je izgubio nadzor nad vozilom, prešao u  traku za kretanje vozila iz suprotnog smjera te sletio s kolnika. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 32-godišnji vozač. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

U vremenu od 1.15 do 5.05 sati bio je zatvoren promet Ulicom Vlatka Mačeka u oba pravca od križanja s Radničkom do križanja s Ulicom kralja Tomislava.'' – piše PU Zagrebačka.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook