Prethodni članak
Sljedeći članak

Podivljali bikovi kod Splita: Jedan zario muškarcu rogove kroz bedra

Sve se odvijalo na poznatoj manifestaciji


Na današnjoj bikijadi u Radošiću, općina Lećevica, dva bika su se otrgnula nadzoru, a jedan je ozlijedio šezdeset osmogodišnjeg muškaraca. Prema prvim informacijama muškarac je zadobio ozljedu abdomena, javljaju iz KBC-a Split na koji je muškarac hitno prevezen nakon nesreće. Dalmacija Danas neslužbeno doznaje kako je bik muškarcu rogove zario kroz bedra u trbuh.

Nesreća se dogodila nešto poslije 13 sati u Radošiću gdje se održavala bikijada, kada se u jednom trenutku bik otrgnuo nadzoru. Ozlijeđeni muškarac je odmah vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u KBC Split, piše Večernji.

Bik je stavljen pod nadzor, a policija će na mjestu događaja obaviti očevid kako bi utvrdili okolnosti tog događaja. 

 
poster
 
 
 

U splitskom Kliničkom bolničkom centru kažu da je 68-godišnjak još uvijek na obradi na Objedinjenom hitnom bolničkom prijemu (OHBP), te da je prema prvim procjenama zadobio ozljedu abdomena. Još se ne zna je li riječ o težoj ili lakšoj tjelesnoj ozljedi.

Čitatelji su poslali snimku trenutka kada su se bikovi otrgnuli s lanca, na kojoj se vidi kako se bik otrgnuo s lanca, preskočio zaštitnu ogradu i otrčao u publiku. Kako pak doznaju 24sata taj bik nije ozlijedio nesretnog muškarca, riječ je o drugom biku.

 

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook