Prethodni članak
Sljedeći članak

Pijani šumar sletio kombijem u provaliju: Stradalo 6 djelatnika Hrvatskih šuma!


Trojica radnika Šumarije Daruvar zadobila su teške, a trojica lake tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 14.50 sati na području Vrani Kamen nedaleko od Batinjske Rijeke.

Kako doznaje mojportal.hr, a prema izjavi načelnika Policijske postaje Daruvar Dalibora Čajse, nesreća se dogodila na nerazvrstanoj šumskoj cesti na području Vrani Kamen kada su djelatnici Šumarije Daruvar završili s poslom i kombijem se vraćali prema Daruvaru, odnosno Batinjskoj Rijeci.

"Dolaskom do zavoja, vozač koji je bio pod utjecajem alkohola, izgubio je kontrolu nad vozilom koje je potom sletjelo u 15 metara duboku provaliju. U vozilu je ukupno bilo šest osoba i svi su obrađeni u Općoj bolnici Virovitica. Vozač i još dvoje putnika imaju teške tjelesne ozljede dok ostala trojica imaju lake tjelesne ozljede" - rekao je načelnik Čajsa.

Na mjesto događaja vrlo brzo stigla je ekipa Hitne medicinske pomoći iz Daruvara koja je ozlijeđene radnike prevezla u bolnicu u Virovitici, a očevid su obavili policajci PP Daruvar.
Vozač koji je skrivio ovu nesreću u krvi je imao 1,59 promila alkohola prenosi mojportal.hr

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook