Prethodni članak
Sljedeći članak

Pijani policajac vozio u suprotnom smjeru i zabio se u auto.Nećete vjerovati što je tada napravio


Kako Index doznaje, u petak navečer se na autocesti kod Rijeke dogodila prometna nesreća koju je izazvao policajac pod utjecajem alkohola. On se kretao u suprotnom smjeru i kod Čavli bočno udario u auto u kojem su bili mladić i djevojka.

Kako su potvrdili Indexu iz riječke policije, koja o ovoj nesreći nije izvijestila, 43-godišnji policajac nije bio na dužnosti i vozio je privatni automobil.

Pijan vozio u suprotnom smjeru, zabio se u auto mladog para

Index je za nesreću saznao nakon što im se javio čitatelj koji je upoznat s detaljima svega što se događalo u petak navečer. On je rekao da se nesreća dogodila oko 23 sata na vijaduktu Svilno. Kaže da se mladi par, 23-godišnji mladić i 22-godišnja djevojka, vraćao iz Rijeke u Gorski kotar kad se ispred njih pojavio auto koji je vozio u suprotnom smjeru.

Mladi vozač je pokušao izbjeći frontalni sudar pa je policajac udario u bočna vrata i stražnju gumu mladićevog auta. Od siline udara oba automobila su se zarotirala na cesti.

Policajac je zatim pobjegao s mjesta nesreće, a mladi par je osigurao mjesto nesreće i pozvao policiju, kaže čitatelj i dodaje da je policija došla u kratkom roku jer je već imala dojavu o vožnji u suprotnom smjeru.

Mladić i djevojka lakše ozlijeđeni

Mladić i djevojka su zadobili lakše ozljede te ih je Hitna pomoć odvela u bolnicu. Alkotest je pokazao da 23-godišnji vozač nije konzumirao alkohol.

Mladić i djevojka su oko 2 sata otpušteni iz bolnice, a tada kroz razgovor s policajcima saznaju da je njihov kolega koji je skrivio nesreću upravo doveden na medicinsku obradu. To bi značilo da je policajac u bolnicu stigao tri sata nakon nesreće.

Policija: Policajac bio izvan dužnosti, ali pod utjecajem alkohola

Riječka policija je na upit Indexa potvrdila da se nesreća dogodila oko 23 sata na A6 kod Čavli.

"Do nesreće je došlo kada je 43-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim vozilom riječkih registracijskih oznaka u suprotnom smjeru, udario bočnim dijelom vozila u osobno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 23-godišnji hrvatski državljanin koji se kretao u smjeru čvora Orehovica. U nesreći su 23-godišnjak i 22-godišnja putnica u vozilu lakše ozlijeđeni", rekli su iz policije.

 

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook