Prethodni članak
Sljedeći članak

Pijan i bez vozačke Mercedesom naletio na pješakinje. Poginula mlada liječnica


Mlada liječnica Azra Spahić (1998.) poginula je u petak navečer oko 23.30 sati u Sarajevu nakon što je na nju i još dvije pješakinje u Mercedesu naletio Armin B. (1996.). Bio je pijan, bez vozačke te je vozio znatno brže od ograničenja. Policija ga je uhitila ujutro u 2.30 sati, javlja Klix.ba.

Teško je ozlijeđena djevojka S. E. (2002.), a u kritičnom stanju je S. A. (1997.). Nakon naleta na djevojke nije se odmah zaustavio, nego je još udario u prometni znak, a zatim i u zid.

Mladić se nakon uhićenja nalazi pod nadzorom policije i nad njim se obavlja kriminalistička obrada. Predan je u nadležnost kantonalnog tužiteljstva. Kako doznaje Klix.ba, Berberoviću su u prošlosti više puta izdavani prekršajni nalozi zbog vožnje bez položenog vozačkog ispita i poznat je sarajevskoj policiji po takvim prekršajima.

Povodom nesreće će večeras biti organiziran hitan sastanak uprave MUP-a KS.

Kolege se opraštaju od preminule doktorice.

- Azra je bila jedna od najboljih studenata Medicinskog fakulteta, divna, plemenita duša s Une, ponos ove zemlje i Fakulteta. Azru ćemo zauvijek čuvati u našim mislima i srcima - napisali su iz Medicinskog fakulteta.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook