Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovo je žena koja je BMW-om usmrtila Katarinu (19) i Stjepana (21)! Trenutno se nalazi u istražnom zatvoru


Foto: Društvene mreže

Tešku prometnu nesreću na području Ratca između Dubrovnika i Slanog, u kojoj su prošloga utorka poginuli brat i sestra Stjepan i Katarina Đerek, skrivila je 29-godišnja albanska državljanka Klevisa Ymeri, piše Dubrovnik INsider.

Podsjetimo, 29-godišnjoj državljanki Albanije određen je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog kaznenog djela izazivanja nesreće sa smrtnom posljedicom.

Klevisa Ymeri vozila je BMW terenac i zadobila lakše tjelesne ozljede, zbog čega je prebačena na odjel abdominalne kirurgije u Općoj bolnici Dubrovnik. Prema neslužbenim informacijama, vozila je gotovo 170 km/h, piše Dubrovnik INsider.

Općinsko državno odvjetništvo je 12. travnja 2024. predložilo sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku određivanje istražnog zatvora. Sudac istrage je prihvatio navedeni prijedlog i odredio istražni zatvor za Ymeri.

- Radilo se o potpuno neopreznom vršenju radnje pretjecanja u prometu i izazivanja prometne nesreće u kojoj su dvije mlade osobe smrtno stradale, čime je vozačica pokazala nepažnju i bezobzirnost u vožnji. Istražni zatvor je određen na 30 dana, komentirao je ovaj slučaj sudac istrage i glasnogovornik Županijskog suda u Dubrovniku Pero Miloglav za portal.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook