Prethodni članak
Sljedeći članak

OPSADNO STANJE: Policija dronovima traži napadača: 'Riječ je o starijem muškarcu'


Opsadno stanje vlada u sisačkom naselju Kanak u kojem specijalna policija još traži napadača koji je kalašnjikovom večeras oko 20 sati ubio jednu osobu, a ranio još nekoliko. Kako doznaje Večernji list, osmero je primljeno u sisačku bolnicu. Zapaljene su i tri kuće.

"Policajci su okružili područje, čuli smo dronove koji termovizijom traže počinitelja zločina", javio se uživo s terena novinar Večernjeg lista Danijel Prerad. Motivi suludog čina još se ne znaju. Navodno je riječ o starijem čovjeku. "Susjedi kažu da ima svojih mušica, ali da nisu očekivali da bi napravio nešto tako drastično. Nalazim se između dva policijska obruča, ovo je još uvijek aktivno područje, sve je puno policije. Specijalci lampama pretražuju mjesto nesreće. Dim se još nadvija nad naseljem, cijelo vrijeme se osjeti. Tri su kuće zapaljene. Vatrogasci su ugasili otvoreni plamen."

Počele su kolati glasine kako se radi o sukoba Roma, no ta informacija nije točna. "Policajci su okružili područje. Ulice su puste, ljudi su zaključani. Veliki je strah u ovom predgrađu. Riječ je o industrijskom naselju, s jedne strane je Željezara, s druge Rafinerija", dodao je Prerad.

U Ulici Capraške Poljane u Sisku večeras je došlo do pucnjave iz vatrenog oružja te je ozlijeđeno više osoba, a jedna je osoba smrtno stradala. Kako javlja Večernji, ozlijeđen je i vatrogasac koji se nagutao dima. Ukupno je osam ozlijeđenih osoba.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook