Prethodni članak
Sljedeći članak

NOVI DETALJI: Vozač (21) pokosio djevojčicu na pješačkom. Prebrzo je vozio


Automobil je u petak oko 21 sata naletio na dijete u centru Bjelovara dok je prelazilo pješački prijelaz u blizini tamošnje stomatologije koja je dio Opće bolnice Bjelovar.

Kako je čitatelj javio portalu Net.hr, dijete je navodno prelazilo preko pješačkog prijelaza.

"Djevojčica je pričala na mobitel, a automobil je naletio. Čuo sam tupi udarac i vidio dijete da leži na cesti", rekao je za Danas.hr.

Sve se dogodilo u Hebrangovoj ulici. Čitatelj navodi i da je Hitna pomoć stigla brzo.

Bjelovarko-bilogorska policija jučer je potvrdila da se dogodila nesreća te da je dijete prevezeno u bjelovarsku bolnicu. Policija je danas objavila sve detalje nesreće.

Vozilom koje je udarilo djevojčicu upravljao je 21-godišnji vozač. Do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine, odnosno vozač se "nije približavao pješačkom prijelazu sigurnom brzinom tako da ne ugrožava pješake i da može zaustaviti svoje vozilo da bi propustio pješake koji su već stupili na obilježeni pješački prijelaz, uslijed čega je prednjim dijelom vozila naletio na dijete".

Dijete je kolnik prelazilo na obilježenom pješačkom prijelazu.

Nakon naleta pješakinja je uslijed udarca odbačena te je pala na kolnik.

U prometnoj nesreći djevojčica je zadobila teške tjelesne ozljede te je prevezena vozilom Hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu "dr. Anđelko Višić" Bjelovar, gdje joj je pružena liječnička pomoć.

Protiv 21-godišnjeg vozača koji je skrivio prometnu nesreću slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook